Om arkitekterne / arkitektfirma i København S

Plass Arkitekter

Med udgangspunkt i arkitektfirmaets beliggenhed i København S, udfører vi opgaver hovedsagligt i den østlige del af Danmark: Sjælland, København og Amager. Opgaverne omfatter kontorer, værksteder, boliger, tilbygninger, tageetager, tagrenoveringer, m.m. Vi laver opgaver for private, det offentlige og ejer- / andelsforeninger og har stor erfaring med bruger og beboerinvolvering.

Ole Plass er arkitekt og ejer af arkitektfirmaet Plass Arkitekter. Firmaet blev grundlagt i 2009, og arkitekt Ole Plass besidder i dag mere end 25 års erfaring i at tegne bygninger og udarbejde projektforslag. Fokus er på optimale konstruktioner, energioptimering, bæredygtige materialer, gode rumstørrelser og optimal udnyttelse af dagslys samt processtyring.

Målet er at sikre, at du får god kvalitet, et byggeri der er færdigt til aftalt tid og økonomiske rammer, der ikke overskrides.

Plass Arkitekter lægger vægt på, at bygherrens ønsker uanset opgavens størrelse samles til en helstøbt arkitektonisk løsning, der viser hensyn til de eksisterende fysiske rammer. Vi tror på, at arkitektur gør en forskel og har værdi – også økonomisk værdi.

Cv – tidligere ansættelser (Se PDF-fil)
Sikkerhedskoordinator (Se PDF-fil)
IKT – koordinator (Se PDF-fil)
Revit 2015 (Se PDF-fil)